HTML

.

A hétköznapi hülyeségek és gondolataim. humoros és elgondolkodtató. Egy blog-motoron épülő, de nem annak szánt szájt. (Ez rímel :)

Friss topikok

  • onefm.hu: www.onefm.hu - Műsor Molitor Máriáról Info: radio@onefm.hu (2010.06.26. 16:10) Selejt.org
  • rokker33: hogy lehet elkapni ezt a kibaszott sárkányt!!! (2008.11.27. 00:08) Heroin Hero
  • Bazs: legyen egy kérdés a válaszod: kis a kiráj hawer? (2008.11.07. 19:05) Rolleres e-mail
  • garfield94: -Megj. a kommentelőt moderáltam.- (2008.11.04. 18:58) MyVip-Bemutatkozás
  • Csita: LOL xD... ilyet se látni mindennap... ám jó az oldal csak igy tovább (2008.11.03. 19:11) Chat.hu és a pedofilok

Elsimerés egy híres rollerestől...

2009.09.03. 21:14 garfield94

Fejlemények történnek mostanában...

A mai nap valamikor délelőtt szokásos YouTube rolleres videós szörfölésem során ráakadtam egy új srácra. Feka srác, feka stílussal. Be is linkelem a videót:

A srác hihetetlen dolgokat vállal be, mint láthatjátok. A videót nézzétek meg, vannak benne olyan magas dolgok, hogy az agyam eldobom... Viszont a kamerás eléggé rossz (remeg a kamera sokszor), a kamera is gyenge (még a miénknél is szörnyűbb), ráadásul a vágás és a zene sem a legjobbak.

 

 

Írtam a srácnak egy üzenetet a profiljához:

"You are sick.. oh my god... you are so brave to do that big gaps, and evrythin.... :D

You need a fuckin good cameraman, and fuckin good editing, and the video with these things would be "themostsickestshitindaworld"...keep it up!"

Fordításban kb.:

"Hát te beteg vagy.. Úristen!... Nagyon bátor vagy hogy ilyen nagy gapeket (szinteket) bevállalasz.

Viszont kéne egy jó kamerás, meg jó vágás, és ezekkel a dolgokkal a videód lenne a "legbetegebbk*rvajócuccavilágon". Ne add fel!"

 

Erre ő levélben ezt válaszolta:

"Hey man, Im Zig Short. I beleive you have seen my sponsor me video. I got your comment and I realy appreciate that you like my riding. I also wish i was at Hungary right now so that we could film. I saw your Slow Motion Scooter Video. That was EPIC, If there is anyway i could maybe send you High Definition clips of my riding and you could edit it. That would be nice and would hlep us both get our names out there. Hit me up whenever you have free time.PEACE."

Fordításban kb.:

"Hé, tesó, én vagyok Zig Short. Vágom, hogy láttad a szponzor videómat. Megkaptam az üzenetedet , értékelem, hogy tetszik ahogy nyomom. Jó lenne, hogyha Magyarországon lennék most, és tudnánk filmezni. Láttam a lassított felvételű rolleres videódat. FANTASZTIKUS! Ha van rá valami mód, akkor talán tudnék küldeni HD (Magas felbontású) videókat, és megvághatnád. Ez jó lenne, és mindkettőnknek növelné a hírnevét. Szólj nekem, ha van egy kis szabadidőd!"

 

Szóval kaptam elismerést a vágásom, és a Slow Motionös cuccom miatt, egy Inward Scooters (kattints!) által szponzorált sráctól. Ráadásul hírnevemet is növelhetem, ha megvágom az anyagát. Szuper lehetőség... :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://klipi.blog.hu/api/trackback/id/tr301358699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása